Segély

Általános beszélgetés Szeghalomról, szeghalmi hírekről

Moderátor: tibi

Segély

HozzászólásSzerző: falinyali » 2009.11.02. 15:05

Valaki tudja,hogy az októberi "szociális segélyt" mikor utalják? A határidő tudom ,hogy a következő hónap 5-e, de a boszorkányfesztivál előtt már az előző hónapban kiutalták. Cirkuszt a Népnek. Megemlékezés a halottak napján ( 1szál virág, koszorú), még ennyire se telik. Ez Szeghalom.
Lehet,hogy ebből senkinek nem lenne haszna, nem úgy mint a semmitmondó fesztiválból!
falinyali

Re: Segély

HozzászólásSzerző: Alien » 2009.11.03. 10:02

Amint kimegy a segély el is megy piára xal. Halottak napja nem ivásról szól. Boszifeszt meg arról.
Alien

HozzászólásSzerző: falinyali » 2009.11.03. 12:57

Alien!
Szomorú vagyok, hogy ilyen emberek vannak Szeghalomon aki, csak piába tud gondolkodni.
Sajnállak!
falinyali

HozzászólásSzerző: falinyali » 2009.11.03. 13:18

Alien, lehet hogy az előbb megsértettelek a hozzászólásomba, nem akartalak. Nekem a segély nem piára kellett, hanem koszoszúra.
falinyali

HozzászólásSzerző: Alien » 2009.11.03. 14:30

falinyali írta:Alien, lehet hogy az előbb megsértettelek a hozzászólásomba, nem akartalak. Nekem a segély nem piára kellett, hanem koszoszúra.

Nem sértettél meg. Csak tudok vannak olyanok tisztelet a kivételnek akiknek nem megélhetésre kell a pénz. Erre utaltam.
Alien

HozzászólásSzerző: peta » 2009.11.04. 09:15

Sajnálom, hogy ezt a fórumot ilyen beszélgetésekre használjátok. Valami más nem érdekel Beneteket- pl szeghalmon igazi közösségi életet szervezni, ahol Tőlled fügne, hogy jól érezd Magad, vagy valamit tenni ezért a városért, hogy szebb legyen és igazán jól éreznéd Magad, mert egy tiszta rendezett városban élnél. Tennél azért, hogy ne legyen olyan szemetes a város amilyen.Pl SPAR parkoló. Szörnyű !! Segiteni kellene egymásnak, hogy felhívjuk a rendet nem ismerő társainkat arra,hogy a kukákat használnák, nem pedig az utcát szemetesnek. És ne csak a pia cigi létezen nagyon sok fiatal életében, ha nem a közösségi élet. Fogjunk össze fiatalok és tegyünk Szeghalom Városért.Szórakozzunk kulturáltan emberhez méltóan. Higyétek nem nehéz.Látátok az 56-os emlékünnepségen szereplő diákokat, milyen ügyesek voltak. Ők biztos nem unatkoztak mig erre a szép ünnepségre készültek, mert látszott rajtuk, hogy szívvel lélekkel csinálták, és biztos idő kellett hozzá, és nem unatkoztak mint azok akik padon ülve vagy a parkolóban unatkozva nem tudnak mást csinálni, mint szemetelni, cigizni és természetesen eldobni valamint inni stb
peta

HozzászólásSzerző: tibi » 2009.11.04. 11:09

Részben Petának igaza van ! Csak hol vannak a programok Peta ????? Ha tudsz bármi programot kérlek oszd meg velünk itt !

Más....

Bizony vannak olyan családok, hogy élelmiszerre kell a pénz ill a segély !
Őket is megértem, hogy várják !

Nem feltétlenül elissza mindenki, ez egy csunya általánosítás !
tibi

HozzászólásSzerző: falinyali » 2009.11.04. 12:51

Peta!
Ezt a fórumot, mire használnád, ha nem arra, hogy elmond a téged érintő legfontosabb kérdéseket.
Mi történik Szeghalmon? SEMMI!
falinyali

HozzászólásSzerző: peta » 2009.11.05. 10:18

Hát igen Kedves Tibi, én is ezt kérdezem, hogy hol vannak, és hol lehetnének jó programok. Sok fiatal van Szeghalmon és össze kellene fogni és közösen valami jót tenni a városért és természetesen Önmagunkért. Sok fiatal van a városban és végre összefogni a jó cél érdekében.
Pl én szeretnék egy napot szervezni Szeghalom Város -Tisztaságáért- mely arról szólna, hogy közösen megtisztítanánk Szeghalom Városát a bődületes szeméttől. Ehhez a feladathoz keresem a partnereket.De sajnos a legnagyobb baj az, hogy az Ön kormányzattól sem kapja meg az ember a kellő segítséget. Szervezettek Ti is ! Sok probléma van mindenütt, de ezt csak közösen és kellő hozzáállással lehetne megoldani.
De sajnos ott tartunk, hogy felsőbb rendű vezetőknek kellene a törvényt ugy szabályzozni, hogy ne csak Nekik, hanem a kisebbrendű emberek erdekei is célba tartanának.
peta

HozzászólásSzerző: negro » 2009.11.07. 09:07

Sajnos, tényleg sok családba kenyérre kell a szociális és egyéb segély.

Persze van aki a játékgépbe dobja.
negro

HozzászólásSzerző: ceca01 » 2009.11.26. 21:47

Nekem van egy pár ötletem peta az ifjúság irányában, mivel és hogyan lehetne közösségi életet szervezni Szeghalmon! De egyelőre nem szeretném elárulni hamarosan úgyis hallani fogsz róla!
ceca01

HozzászólásSzerző: Arni » 2009.11.27. 09:47

ceca01 írta:Nekem van egy pár ötletem peta az ifjúság irányában, mivel és hogyan lehetne közösségi életet szervezni Szeghalmon! De egyelőre nem szeretném elárulni hamarosan úgyis hallani fogsz róla!

Ennek szerintem sokan örülnének, ha lenne normális program ill valami kulturált
szórakozási lehetőség. Reméllem itt beszámolsz a fejleményekről !
Arni

HozzászólásSzerző: Sanyika » 2010.03.03. 12:56

Ez a segély dolog érdekes, sok család erre épít, mint ha fizetés lenne.

Lehet szabályozni kéne, hogy ki kap és ki nem......
Sanyika

Vissza: Általános beszélgetés